by
on
under , ,
Permalink

Mer medvetna om vår miljö

Vi blir mer och medvetna om vår miljö och vill hjälpa till att dra vårt strå till stacken. Det kan börja med att vi sorterar våra sopor och komposterar hemma på ett sätt som vi inte gjort tidigare. Vi letar upp mer miljövänliga produkter och är noga med vad vi handlar.

Skönhet- och kroppsvård

Det kommer mer och mer produkter som är miljömedvetna och det finns många ekologiska produkter som fungerar lika bra som något annat. Även inom skönhet- och kroppsvård så finns det de produkter som är snälla mot vår miljö. Sådant som vi regelbundet använder oss av ska så klar vara ekologiska och miljövänliga. Med ett betydligt bättre utbud än vad som tidigare funnits så finns det ingen som helst anledning att inte köpa miljövänliga produkter. Det finns gott om produkter att välja bland både för barn och unga, män och kvinnor.

Köks- och städprodukter

Även för köket och för städning hemma så finns det ekologiska och miljövänliga produkter att använda sig av. Diskmedel är något som regelbundet används. Oavsett om du diskar för hand eller diskar med maskin så gör ett medvetet val av diskmedel. Lika så med skurmedel som man använder sig av. I de flesta fall så kan Grumme vara ett alternativ som är gott nog och som gör att ditt hem blir sinande rent och att det luktar gott när du har städat. Byt ut de produkter som inte håller de krav som du skälv satt. Är det miljömärkt med något som exempelvis Svanen eller annan märkning som visar på att det är en bar produkt så låt detta finnas kvar hemma. I annat fall så kasta det.